Aankoop van de maand: Google Chromecast

Zoals sommigen al weten ben ik van plan om iedere maand te schrijven over mijn aankoop van de maand. Dit is de aankoop van deze maand waar ik het meest over te spreken ben! Deze maand is dat de Chromecast. Een handig apparaatje van Google.

De Chromecast heb ik gekocht omdat mijn man er al een tijdje om vraagt. Deze week was hij jarig en hebben we dus met z’n drieën een Chromecast voor hem gekocht bij de Media Markt. We hebben maar meteen voor de Chromecast Ultra gekozen, omdat we binnenkort ook een 4K televisie gaan kopen.

De werking

Ik had er zelf niet direct goesting in dat dit apparaat ons leven zo veel makkelijker zou maken. Zeker omdat wij vooral apparaten van Apple hebben en dit apparaat door concurrent Google is gemaakt.

Gelukkig bleek dit gebrek aan vertrouwen zeer onterecht! We konden na het installeren direct Netflix kijken via onze Chromecast. Dit konden wij besturen vanaf onze iPad en voor de rest ging alles vanzelf. Het is ongelofelijk!

Onze meiden zijn ook enthousiast omdat ze spelletjes kunnen spelen vanaf hun telefoons. Dit is werkelijk waar een geweldige aankoop. Voor de maand april kan ik nu dus al zeggen dat de Chromecast mijn aankoop van de maand is!