iPhone scherm kapot

iPhone reparatieZucht, het is me wederom overkomen. Mijn iPhone scherm is kapot omdat ik de smartphone even aan mijn lieve dochtertje (5 jaar) had uitgeleend. Ze houdt ongelofelijk veel van Angry Birds, Bubble Witch 2 en Smash Hit. Smash Hit gaat toevallig ook nog eens over glas kapotmaken, hoe toepasselijk. Daarna ben ik met de kids naar Pretland in Gent geweest. Lees meer over mijn gezinsavonturen!

iPhone scherm kapot

Ik heb mijn iPhone onderhand al drie keer naar SMARTAB moeten brengen voor een reparatie. Alhoewel ik erg gesteld ben op mijn iPhone SE in rosé kleur ben ik niet te spreken over de gevoeligheid van de glasplaat. Mijn dochtertje liet de telefoon heel even uit haar handjes glippen en het scherm was volledig gebroken. Ze was enorm geschrokken en begon te huilen. Op zo’n moment kan ik al niet meer boos op haar worden :’).

Mijn dochtertje voelde zich enorm schuldig hetgeen ik haar absoluut niet kwalijk kan nemen, het overkomt immers iedereen wel een keer, toch? Het is mij in ieder geval al twee keer overkomen haha! Ik ben vervolgens met de kids naar Pretland in Gent geweest. We hebben heerlijke Vlaamse frietjes met frikandel gegeten en hebben vervolgens een bezoekje gebracht aan de bioscoop om de film ‘diep in de zee‘ te bekijken. De kindjes hebben zich goed vermaakt maar moesten wel vroeg hun nestje in. De volgende dag moesten ze namelijk weer naar school gaan.

Wat betreft mijn iPhone Se, deze heb ik naar SMARTAB in Hoofddorp opgestuurd. De barst in mijn iPhone SE konden ze repareren voor een bedrag van  €79,- euro binnen zeer korte tijd. Een redelijk bedrag voor deze iPhone reparatie maar toch vervelend om voor zoiets te moeten betalen. Aangezien ik eerder mijn iPhone heb opgestuurd wist ik dat ze het snel zouden afhandelen en terugsturen, hetgeen ook gebeurd is.