Mijn sneaker obsessie

Mijn sneakers obsessieHelp! Ik heb een sneaker obsessie. Op dit moment ben ik compleet in de ban van sneakers, en dan met name Yeezy’s. Het begon allemaal bij een vriendinnetje die me haar nieuwe Yeezy Boost 350’s in zebraprint liet zien. Lees meer over mijn sneaker obsessie in deze blog!

Op de foto zijn die Yeezy Boost 350’s te zien. Ik viel als een blok voor het design en het idee van sneakers sparen. Het enige nadeel, ze zijn nogal duur. Enfin, ik moest en zou precies hetzelfde paar kopen. Ik holde naar een officiële Yeezy winkel genaamd Patta in Amsterdam. Helaas hadden ze geen paartje meer voor mij en moest ik een paar voor het dubbele bedrag bij Ebay kopen. Toen ik de sneakers thuiskreeg was ik dolblij en moest ik mijn collectie uitbreiden. Sindsdien heb ik ook de Yeezy Boost 350 en Yeezy Boost 350 V2 van Adidas gekocht.

Voor al mijn Yeezy’s heb ik uiteindelijk teveel betaald maar ik moest ze gewoon hebben. 24 juni worden wederom nieuwe Yeezy’s in Adidas sneaker stores verwacht. Met een aantal vriendinnetjes zijn we van plan om te gaan ‘campen’ voor een van de officiële Yeezy winkels in België of Nederland. Campen houdt in dat je een plekje reserveert voor de deur zodat je als een van de eerste binnenkomt. Hopelijk weet ik de nieuwe Yeezy schoenen te bemachtigen voor een redelijke prijs. Wens me geluk toe!