Overnachting B&B in Zandvoort

ZandvoortZoals jullie weten heb ik het druk als fulltime content schrijver. Ik moet continu het nieuws bijhouden en daar een catchy, kort maar bondig artikel over schrijven. Om tot rust te komen besloot ik om er een lekker weekendje tussenuit te gaan, ditmaal naar Zandvoort! Ik heb voor één nachtje een hotel geboekt en de laatste overnachting in een B&B. Lees in dit blog bericht mijn ervaringen van Zandvoort en mijn verblijf.

Overnachting B&B in Zandvoort

Ik ben net terug van een heerlijk weekendje Zandvoort waar ik even helemaal tot rust kon komen. Mijn eerste nacht verbleef ik in een standaard hotel waar ik een prima nachtrust heb gehad. De volgende ochtend ben ik vroeg opgestaan en heb ik een prachtige wandeling langs de kust gemaakt. Het was ongelofelijk koud en had me daar ook zeker op voorbereid. Met een dikke winterjas trotseerde ik de hard wind en heftige kou terwijl ik het grauwe Nederlandse uitgestrekte zeelandschap kon aanschouwen.

In de middag heb ik mezelf verwend op een lekkere lunch met warme chocomel bij een van de gezellige strandhuisjes. Het was wel even zoeken aangezien de meeste strandhutjes gedurende de herfst/winter allemaal gesloten zijn. Maargoed, na een heerlijk broodje zalm en warme kop chocomel kon ik er weer tegenaan, ik moest immers nog het B&B adresje vinden. Ik liep vanaf het strand direct het centrum van Zandvoort binnen en stuitte ik op een schattig klein B&B verblijf. Ik was de enige gast en werd koninklijk onthaald.

De zondagavond was rustig en kalm en ik hoopte op een heerlijke nachtrust voordat ik mijn drukke week moest beginnen. Ik hoopte dat het bed van deze B&B dezelfde kwaliteit kon waarborgen zoals veel hotelbedden dat gebruikelijkerwijs kunnen. Ik moet zeggen, de volgende ochtend stond ik heerlijk op en stapte ik absoluut met het goeie been uit bed!